Burenruzie Connie Witteman en Albert Verlinde dreigt uit de hand te lopen

Connie Witteman en Albert Verlinde vliegen elkaar nog net niet in de haren. Onlangs escaleerde de ruzie tussen de buren. Albert had in Shownieuws iets gezegd wat Connie zag als een bedreiging. De twee BN’ers zijn klaar voor een aflevering voor de Rijdende Rechter. De reden voor hun ruzie? Een ordinaire politieke discussie. Connie had zich vorig weekend beklaagd over het feit dat reizen naar de Caribische gebieden wel toegelaten zijn.

Ze zei hierover op haar Instagram: “Er is natuurlijk een enorme hausse naar tickets voor Curaçao en Bonaire, maar hoe dan? Daar is de horeca wel open en hoef je denk ik geen mondkapjes op. Ik vind het een heel onverantwoordelijk iets wat hier neer wordt gelegd. Rutte, je zit nu echt te k*tten.”

VVD rakker Albert Verlinde kon er niet om lachen. Hij snapte de uitspraken van zijn buurvrouw niet en haalde bij Shownieuws uit. Hij zei: “Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Ik vind dit zo: waarom doe je dit nou? Wat heeft dit nou voor zin? Het is toch niet Rutte die zegt dat dit kan? Er zit een heel team achter van mensen.”

Connie was zwaar geschokt door de uithaal van Albert. De showbizzdiva reageerde op haar Instagram: “Albert … Sorry? Heeft alleen de pers vrijheid van meningsuiting? IK BEN IN SHOCK … omdat Albert Verlinde gisterenavond in het late Shownieuws mij bewust schoffeerde.” Ze gaat verder: “En bekende maakte, dat als hij mij tegenkomt (hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN … omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn Insta heb gezegd.

Ze dreigt nu met aangifte bij de politie.

View this post on Instagram

IK BEN IN SHOCK…omdat Albert Verlinde gisteravond in het late shownieuws mij bewust schoffeerde…en bekent maakte, dat”als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN…omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn insta heb gezegd… omdat “ik” niets meer van de regels snap! Sowieso houd ik er al niet van als mannen… vrouwen bedreigen…en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld… dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen! En ja…Sorry…Ik heb gezegd… Mark Ruttuh je zit te Kuttuh…omdat Mark Rutte zegt…Reizen mag naar het Caribisch gebied o.a naar Curaçao en Bonaire… maar Hugo de Jonge die vlak naast Mark Rutte staat , zegt… laten we met z’n allen thuis blijven…want de ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen kunnen het bijna niet meer aan!! Wij mogen in ons land niet met meer dan 2 personen op straat en ook maar 2 personen op visite… en de regels worden in ons land aankomende week nog wat strakker aangescherpt!! Onze feest maanden zullen er bij ons dan toch hèèl anders uit gaan zien!! Waarom voor de 1 wel en de ander dan weer niet? Maar we mogen van Mark Rutte wèl 3x per dag met 400 personen opgepropt in een vliegtuig op en neer daar vakantie gaan vieren?? Dus zal daar ook alles wèl open zijn…want Albert liet ook weten dat ze zich daar zò goed aan de regels houden… dus wij hier dan niet?? Want bij ons zijn alle Horeca enz enz dicht…ivb met besmettingen toch?? En… als al die duizenden mensen dan weer terug komen, worden zij dan eerst getest voordat ze ons land weer binnenkomen en/ of gaan ze dan in quarantaine?? En anders… beginnen we dan in January weer opnieuw aan een 3e Corona golf?Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij “en plein publique” en bewust gisteravond in het late shownieuws liet weten… “mij door het trappenhuis te wil trekken”…begrijp ik het nog steeds niet!! Albert zegt ook… Daar gaat Rutte niet over👀maar…aldus Albert… “Rutte vertelt het”…Ow…maar Mark Rutte liet toch ook per direct onze Koning Willem Alexander en zijn gevolg terug vliegen? SLUIT DE GRENZEN VOOR IEDEREEN!!

A post shared by ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) on