Dit is de echte reden waarom André en Roxeanne Hazes geen contact meer hadden

Roxeanne (27) en André (26) hebben elkaar na lange tijd eindelijk weer in de armen kunnen sluiten. Het lijkt erop alsof de strijdbijl eindelijk is begraven.

‘En de woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is. ‘Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest.’ Dan heb je mij en dan is het weer goed. Daar ben ik enorm blij mee. Dat meen ik echt.’

Roxeanne reageert hierop: ‘Er zijn redenen waarom ik destijds niet achter hem ben blijven staan. Ik wil niet zeggen dat dit goede redenen waren. De fout ligt wel degelijk bij mij. Ik had niet van één kant van het verhaal uit moeten gaan en dat heb ik helaas wel gedaan. Hierdoor hebben we elkaar al die jaren niet gezien en hebben we heel veel mooie momenten van elkaar gemist. Alleen maar omdat ik partijdig was in deze situatie. Ik stond achter mijn moeder.’

Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest.’ Het is door de kinderen dat ook broer en zus weer nader tot elkaar zijn gekomen. ‘Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via Whatsapp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen.’

https://www.instagram.com/p/CDOEQhdgqu7/?hl=nl

https://www.instagram.com/p/CDCM24CA2B3/?hl=nl