Het leven in deze drukke wereld heeft zijn uitdagingen. Het kan zelfs een uitdaging zijn om al onze verantwoordelijkheden en verplichtingen met elkaar te delen.

Er zijn kinderen die moeten worden afgezet en opgehaald, eten dat moet worden gekookt, kleding die moet worden gewassen, we proberen onze carrière voort te zetten en de romantiek levend houden met ons aanhangsel.

Het is daarom geen wonder dat dingen soms een beetje overbelastend kunnen zijn … Deze vrouw hoorde op het laatste moment dat ze een afspraak had met de gynaecoloog. Het verliep niet zoals gepland … Of dit echt gebeurd is weet ik niet. Maar wie kan ontkennen dat het een verdomd goed verhaal is!

“Ik had later in de week een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog. Op een ochtend kreeg ik een telefoontje van de dokter om me te vertellen dat ik die ochtend om 9.30 uur opnieuw was gepland. Ik had nog maar net iedereen op school afgezet en het was al rond 08:45 uur.

De reis naar de praktijk duurde ongeveer 35 minuten dus ik had geen tijd over. Zoals de meeste vrouwen vind ik het belangrijk om wat extra inspanningen te doen op het gebied van hygiëne bij dergelijke bezoeken, maar deze keer had ik daar gewoon geen tijd voor.

Dus rende ik naar boven, deed mijn pyjama uit, bevochtigde het washandje dat naast de gootsteen zat, en gaf mezelf een snelle wasbeurt in dat gebied om er zeker van te zijn dat ik op zijn minst presentabel was. Ik gooide het washandje in de kleding mand, kleedde me om, sprong in de auto en racete naar de afspraak.

Ik was slechts een paar minuten in de wachtkamer toen ik werd opgeroepen. De procedure ken ik inmiddels wel. Ik ging in de stoel zitten, deed mijn benen omhoog en fantaseerde dat ik in Parijs was.

Ik was een beetje verbaasd toen de dokter zei: ‘Oh god, we hebben vanochtend wat extra moeite gedaan, nietwaar mevrouw?’

Ik heb niet gereageerd.

Na de afspraak slaakte ik een zucht van opluchting en ging naar huis. De rest van de dag was normaal … Winkelen, schoonmaken, koken. Na school toen mijn 6-jarige dochter aan het spelen was, riep ze uit de badkamer: ‘Mama, waar is mijn washandje?’

Ik had nog zo gezegd: haal er eentje uit de kast.

Ze antwoordde: “Nee, ik heb degene nodig die hier bij de gootsteen lag. Ik had al mijn glitters erin verstopt om later te gebruiken. ‘

Ik ben nooit meer terug gegaan naar die dokter.. Nooit meer.

Deel dit hilarische verhaal als je iemand wilt laten lachen!

Wat vind jij? Reageer hieronder