Koppel adopteert kleine Maine Coon – en wordt vervolgens de grootste kat ter wereld

Ik herinner me vaak liefdevol de eerste dag dat ik mijn wollige-baby ontmoette. Ik was al heel lang van plan om een ​​hond te krijgen, dus toen ik mijn pup ging ophalen, was ik overdonderd van opwinding.

Ik kan me voorstellen dat Stephy Hirst hetzelfde voelde toen ze haar nieuwe kitten, Omar, ging ophalen. Omar was een kleine wollige bal, even groot als zijn broers en zussen, en net als toen ik met mijn Weimaraner / Rhodesian Ridgeback-kruis naar huis ging, had Stephy geen idee hoeveel hij zou groeien.


 
Volgens Global News zei Hirst: “We verwachtten een kat van 9 kilo.

“Hij heeft dat [lengte] bereikt voordat hij een jaar oud was, en dat is wanneer we ons realiseerden dat hij nog lang niet klaar is.”

Het bleek dat Hirst gelijk had; Omar was niet nog lang niet volgroeid. Nu hij volgroeid is, meet hij een ongelooflijke 120 cm en weegt meer dan 30-pond.

In alle opzichten is hij een vrolijke jongen die elke ochtend om 05:00 opstaat, genietend van de trampoline en iets van affiniteit heeft met rauw kangoeroevlees.

Ga naar de volgende pagina om een filmpje te zien hoe groot hij echt is…