Janet (49) onthult geheime oplossing die ouders van pubers moeten weten

Druk!

Dat zijn we allemaal anno nu. En onze kinderen zijn dit ook. Als ouders zijn wij het voorbeeld voor onze kinderen. Ik wil zelf een gestructureerd gezinsleven en heb daarbij soms wel wat hulp nodig. We maken samen handige lijstjes via de app voor de boodschappen en alles wat er verder nodig is in het huishouden en dat werkt goed! Ik ben zelf echt voor het gebruik van handige appjes die mij en mijn gezin efficiënt door het leven helpen. Ik wil als moeder gewoon de controle hebben over mijn gezin, maar ook zonder al te veel stress en spanning met ze kunnen genieten.

Ik ben er heel eerlijk over; het helpen van mijn kinderen met hun huiswerk leidde erg vaak tot ruzie en frustratie. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn dochter Isabeau. Mr. Chadd neemt die spanning voor mij weg. Ik wil mijn kind op een goeie manier stimuleren om met school bezig te zijn, maar ik geef toe dat ik niet degene ben om dat te doen. Met Mr. Chadd is de stress om haar aan het leren te krijgen verleden tijd.

Het is onbeperkte hulp via de app en ik weet dat er altijd, binnen 10 seconden, een coach klaar zit om te helpen. Voor ieder vak. Zelfs onder schooltijd, want ze zijn vanaf half 10 open. Ik kan elke moeder van harte Mr. Chadd aanbevelen!

Start nu je eerste maand gratis met een flexibel abonnement! Deze actie is beperkt houdbaar!

ACTIECODE: TREND

Vul de actiecode in op stap 3 en klik op de onderstaande knop.

Probeer nu GRATIS >>

Meer uitleg:

Probeer nu gratis –> Klik