Monique openhartig over het nieuwe album van André Hazes jr

Als er aan André wordt gevraagd wat zijn vrouw Monique van zijn nieuwe album vond, antwoord hij: “Het eindigt natuurlijk heel positief, dus daar is ze heel blij mee. Dat verhaallijntje is heel mooi. Maar sommige liedjes, die kan ze niet zo heel goed luisteren. Dat merkte ik ook in de auto. Bij sommige liedjes dan zit ze te luisteren ‘Wat goed!’, en bij andere was ze wat ongemakkelijk, dan zit ze op haar telefoon.’ Dit vertelde hij aan Shownieuws

View this post on Instagram

Wat zijn we uit❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Na een moeilijke periode met ups en downs is André weer thuis. En laat dat nou net de reden zijn waar zijn nieuwe album de titel aan te danken heeft. In een interview met Shownieuws zegt hij hierover: “Er is een tijd geweest waarin ik niet thuis woonde,” als ik Dré bijvoorbeeld een dag kon krijgen, dan koos ik voor een andere afspraak. Iedereen heeft alles mee kunnen krijgen wat er het afgelopen jaar is gebeurd en daarom ben ik ook heel eerlijk op mijn nieuwe plaat.”

Wat vind jij van het nieuwe album? Laat het ons weten in de reacties!