Nicole Kidman krijgt haar allereerste hond: “Hier heb ik mijn hele leven op gewacht!”

Wauw, stel je voor een aantal van de grootste genoegens in het leven vast te houden totdat je veel ouder bent, zodat je er voor de allereerste keer van kunt genieten! Dat is precies wat actrice Nicole Kidman nu doormaakt. Ze heeft net haar eigen puppy voor het eerst in haar leven. Velen van ons kunnen zich verhouden tot Nicole, omdat ook wij om verschillende redenen langdurig een harige metgezel hebben gekregen. Sommige mensen zouden thuis problemen hebben gehad met betrekking tot huisdieren. Terwijl anderen misschien een soort allergie hebben, hebben sommige anderen simpelweg niet de tijd of energie om voor de dieren te zorgen vanwege hun carrière en dergelijke. Misschien was dit laatste het geval voor Nicole. Maar niet langer! De 52-jarige deelde het nieuws op Instagram dat ze net haar eerste doggo kreeg, op woensdag.

De actrice Big Little Lies schreef: Mijn eerste puppy … eigenlijk mijn eerste hond. Ik heb mijn hele leven hierop gewacht! op haar Instagram-pagina. Veel van de vrienden van de actrices gaven ook commentaar op het nieuws. Schots-Australische actrice Isla Fisher merkte op met een eenvoudige “zo schattig” en countryzangeres Kimberly Schlapman merkte op dat de nieuwe hondmama “een vriend voor het leven zal hebben!”. Sela Ward van CSI: NY beschouwde de pup ook als “zo kostbaar!” Actrice Merrin Dungey, die schitterde op Alias ​​met Jennifer Garner, schreef: Ja, ja ja !! Ik deed het ook! Het beste.

Afgezien van haar celebrity-vrienden die haar bij deze gelegenheid feliciteerden, ontving Nicole ook duizenden positieve reacties van zowel fans als welgestelden, die haar verwelkomen in de club ‘Dog-Mom’. Eén persoon refereerde aan Big Little Lies door te zeggen: Nou, laat het niet in de buurt van Mary Louise komen, ze zal proberen het te nemen. Meestal waren ze blij voor Nicole en wensten haar en de pup het allerbeste in hun toekomstige avonturen samen.

Eén fan beschreef netjes hoe het adopteren van een hond een nieuw hoofdstuk in zijn leven kan openen. Je zult de liefde die je zult ervaren met deze kleine man niet geloven, “schreven ze.” Ik had geen idee hoe diep ik was, totdat ik mijn pup 11 jaar geleden in mijn leven uitnodigde. Ik was zo bang dat we ons niet zouden binden en dat ik niet zou weten wat ik met haar moest doen en nu is ze de liefde van mijn leven. Ik kan me het leven zonder haar niet voorstellen. Gefeliciteerd met het ontmoeten van je beste vriend !!!

Een huisdier krijgen kan voor de eerste keer een van de meest bijzondere dagen in je leven zijn. Het is het begin van een nieuwe reis met een metgezel die elke dag meer en meer van je zal gaan houden. Een echte mens-dier verbinding is een mooi en krachtig ding. De band die gedeeld wordt, is iets dat in wezen bijna wereldlijk is, want het is een vreugdevol gevoel om te communiceren en te leren van wezens van andere soorten. We wensen Nicole en haar nieuwe harige metgezel alle liefde en geluk in de wereld, samen met haar menselijke familie. We hopen dat we meer van de kleine pup in de komende dagen zullen zien en horen!