Vermiste hond gevonden op straat door zijn familie, kan niet geloven dat hij is gered

Omdat ik zelf een hondenbezitter ben, kan ik me nauwelijks de pijn en het gevoel van verlies voorstellen dat iemand moet voelen als zijn beste vriend vermist is.

Het idee dat mijn hond daar buiten zou kunnen zijn, helemaal alleen in de grote wereld, bang en net zo diepbedroefd dat hij zijn familie niet had, is te veel voor mij. Daarom kan ik enorm sympathiseren met één gezin in Turkije, wiens lieve puppy Leo twee maanden geleden was meegenomen, samen met hun twee andere honden.

Ze zochten overal naar Leo en hun andere baby’s en vroegen verschillende mensen om hulp bij de zoektocht. Toen veranderde op een dag alles op de meest briljante manieren.

Het was vorige week dat een lid van het gezin van Leo – de zoon van zijn eigenaar, Sertaç Araç, om precies te zijn – werkte in een stad 60 mijl van huis. Hij liep langs toen een hond zijn aandacht trok. Het gebeurde gewoon dat deze puppyheld een extreme gelijkenis zag met een van de foto’s waarnaar zijn ouders op zoek waren.

De hond zat bij een café, zijn vacht vies en zijn houding neerslachtig.

Sertaç wist niet zeker of dit de pup van zijn ouders kon zijn. Ze waren tenslotte 60 mijl van huis en de hond zag er ruw uit als een verdwaalde. Hij zei tegen The Dodo: “Ik nam een ​​foto en stuurde deze naar mijn moeder en vader. Ik twijfelde. ”

Ga snel naar de volgende pagina om het prachtige moment te zien wanneer ze hun hondje weer terugvinden, zou hij hun nog herkennen?