Ze pakt haar viool bij de metro en laat een waar meesterwerk zien(1 minuten lezen)

De “Hallelujah” van Leonard Cohen is een iconisch nummer. Een modern meesterwerk. Maar ik ben altijd sceptisch als ik hoor dat iemand het gaat proberen. Waarom? Wel, de meeste performers doen het eenvoudigweg geen recht. Maar er zijn uitzonderingen. Onvergelijkbare uitzonderingen …

Heb je Lindsey Stirling eerder horen spelen? De jonge virtuoos straalt eenvoudigweg muzikaliteit uit. En ze is ook populair, met meer dan 8 miljoen mensen geabonneerd op haar YouTube-kanaal.

Wat haar versie van “Halleluja” zo speciaal maakt, is dat het zo uitgekleed is. Er is geen stem. Het is gewoon Lindsey die haar viool speelt in een metrostation. Maar geloof me, dat is genoeg. Ik kan me niet herinneren de laatste keer dat ik zo ontroerd was. Bekijk de prestaties van Lindsey hieronder.

Wauw, wat een artiest! Ik denk dat iedereen Lindsey’s magische interpretatie van dit nummer moet horen. Deel als je het ermee eens bent!

Wat vind jij? Reageer hieronder